Welcome!

Sziasztok! Sok fanficet írtam már eddig, sok blogom van. Oldalt mindegyik bannerjára rákattolhattok és megnézhetitek őket. Volt már dolgom Twilighttal, RobStennel, vámpírokkal, és most egy egészen új, misztikumtól eltérő, mégis a kedvenceim közé tartozó történethez írok fanfictiont. Remélem tetszik, és komiztok! :))
Facebook oldal: http://www.facebook.com/pages/Live-your-Dream-Gilmore-Girls/280184078756404?bookmark_t=page
Lájkold! ;)

2013. szeptember 7., szombat

Visszatérés & új hír!




Sziasztok! :) 

Tudom eltűntem egy jó hosszú időre, és ezt sajnálom, de most visszajöttem, és ha minden igaz folytatni fogom a sztorit :) Remélem örültök és ez mellett egy új hírrel is szolgálhatok: 

Szívek szállodája témában egy új ötletem támadt, mégpedig, hogy írok egy külön történetet Szívek szállodája - Kezdetektől címmel. Mint ahogy a cím is mutatja, megírnám a történetben, hogy Lorelai, hogy érkezett a Szabadság szállóba, Rory hogy nőtt fel, melyen volt az életük a híres 1. évad előtt. Egyelőre még nem tudom, hogy ide teszem-e fel, vagy külön blogot nyitok neki, de a lényeg, hogy már készül a történet. :) 



Elkezdődött a suli, ezért nem biztos hogy heti szinten itt leszek és blogolok, de nem fogom elhanyagolni ismét a blogjaimat. 

Kellemes hétvégét Nektek! 

Regii

2 megjegyzés: