Welcome!

Sziasztok! Sok fanficet írtam már eddig, sok blogom van. Oldalt mindegyik bannerjára rákattolhattok és megnézhetitek őket. Volt már dolgom Twilighttal, RobStennel, vámpírokkal, és most egy egészen új, misztikumtól eltérő, mégis a kedvenceim közé tartozó történethez írok fanfictiont. Remélem tetszik, és komiztok! :))
Facebook oldal: http://www.facebook.com/pages/Live-your-Dream-Gilmore-Girls/280184078756404?bookmark_t=page
Lájkold! ;)

2014. augusztus 28., csütörtök

Újra itt!

Sziasztok!

Tudom, hogy borzasztó rég írtam, és jelentkeztem itt. Facebookon néha láthattatok egy-két bejegyzést tőlem, de a történettel kapcsolatban, kicsit elszállt az ihletem az utóbbi időben..

Viszont!

Most legjobb barátom, aki történetesen fiú, de ettől függetlenül, rendíthetetlenül nézi a sorozatot, és mondja is a véleményét róla, mondott egy-két dolgot, ami kicsit előrelendítette a fantáziám, és mivel jövőre érettségizek, és feszült évem lesz, kell valami, ami kikapcsol, így írni fogok, újra! :)

Remélem vannak még olvasóim, és újra szorgosan olvasnak majd. <3

Az első fejezettel, két héten belül érkezem. 

Puszii
Regi. 

1 megjegyzés:

  1. Szia! Még a nyáron találtam a blogodra, de csak most értem oda, hogy el is tudjam olvasni. Hihetetlenül örültem neki mikor rátaláltam erre az oldalra, mert szerintem a Szívek szállodája a világ legjobb sorozata. Már 4-5 x végignéztem, de nem birok vele betelni. Remélem folytatod a történetet, mert elvonási tünetem van. :)
    .
    A történet nagyon jó. Bevallom őszintén kicsit féltem tőle, hogy nem tudod majd úgy visszaadni a szereplők jellemét, mint ahogy a filmbe ábrázolták őket, de kellemesen csalódtam.
    Nagyon várom a folytatást.
    Sok sok ihletet kívánok neked.

    Evelyn

    VálaszTörlés